Kristelig Lægeforening kontakt@kristeliglaegeforening.dk

Onlinemøde om kunstig intelligens den 20. maj

De to møder, som Kristelig Lægeforening foreløbigt har holdt som webinarer i henholdsvis januar og april, giver smag på mere. Nu vil vi forsøge os med ”genbrug” af et af ICMDA’s bedste -webinarer fra 2020 og med en… Read More

De to møder, som Kristelig Lægeforening foreløbigt har holdt som webinarer i henholdsvis januar og april, giver smag på mere. Nu vil vi forsøge os med ”genbrug” af et af ICMDA’s bedste -webinarer fra 2020 og med en efterfølgende drøftelse af emnet: brugen af kunstig intelligens i sundhedsvæsenet.

Professor John Wyatt, som er børnelæge og ikke mindst en af Englands førende kristne sundhedsetikere, vil være kendt af mange KLF-medlemmer, da han har været hovedtaler på flere årsmøder, senest i Svendborg i 2018. Han har blandt andet skrevet bogen Matters of life and death, som er oversat til mere end ti sprog. I ICMDA-regi har Wyatt holdt en række webinarer, blandt andet i oktober 2020, hvor overskriften var Artificial Intelligence and the future of healthcare.

Konceptet for KLF-mødet er, at vi mødet på Zoom torsdag den 20. maj kl. 19.30, hvor vi ser webinaret med John Wyatt sammen. Efterfølgende drøfter vi dette i plenum eller i grupper, afhængig af hvor mange der er med.

Anne Bodilsen Bruun og Marie Bodilsen Nielsen står for aftenen. De opfordrer til, at KLF-medlemmer mødes rundt om i landet for at se webinaret og deltage sammen.

Link til Zoom-mødet sendes ud med Kristelig Lægeforenings nyhedsbrev i uge 19.

På John Wyatts egen hjemmeside kan man fordybe sig i det overordnede emne: Technology, AI and robotics