Kristelig Lægeforening kontakt@kristeliglaegeforening.dk

Internationalt

Mission og gensidig inspiration

Kristelig Lægeforening har i høj grad et internationalt perspektiv:

Seneste internationale nyheder

• Nyt fra Kotagiri-hospitalet, Indien
    Kristelig Lægeforenings Missionsfond har i flere omgange støttet missionshospitalet Kotagiri Medical Fellowship Hospital (KMF) i det sydlige Indien, senest med en iltmaskine under coronapandemien.
  • Verdenskongressen cementerede det globale fællesskab i ICMDA
    I Arusha var der i nogle få dage en mosaik af kulturer, da ICMDA 2023 samlede 1022 deltagere fra 107 lande. Begivenheden er en levende hyldest til 60 års vækst og det vigtige samarbejde, der definerer ICMDA.
  • KLF støtter ICMDA med 10.000 kroner til hjælpearbejdet i Ukraine
    I Ukraine er der brug for både menneskelige og økonomiske ressourcer for at hjælpe befolkningen bedst muligt igennem krigen. Derfor indsamler ICMDA penge til hjælpearbejdet, som KLF nu støtter med 10.000 kroner.
  • Kom med til verdenskongressen i Arusha, Tanzania
    For at få så mange som muligt med til billige penge har ICMDA forlænget tilmeldingsfristen til early bird-rabat til Verdenskongressen i Arusha, Tanzania fra 31/12/22 til 31/1/23!
  • Hjælp læger i Ukraine
    ICMDA har indtil videre samlet over 1,5 millioner kroner ind til nødhjælp til Ukraine.