Kristelig Lægeforening kontakt@kristeliglaegeforening.dk

Nyheder

Nyheder fra Kristelig Lægeforening

Integritet og tro i arbejdslivet

Hele vores liv betyder noget for Gud – ikke kun den ”hellige” del. Hvad vi gør mandag til lørdag er nemlig lige så meget en del af Guds mission, som hvad vi gør om søndagen.

Læs mere »

Serpens Aeneus får ny redaktør

Årskriftet er lige udkommet med Stefan Vase som redaktør for sidste gang. Fremover sidder Ditte Olsen i redaktørstolen.

Læs mere »

Forårsmøde med fokus på abortrådgivning

Abortliniens opgave er at rådgive kvinder om abort på en støttende og neutral måde, sagde Marianne Jørgensen på Forårsmødet.

Læs mere »

Provokeret abort bliver nu tilladt frem til 18. graviditetsuge

Et bredt flertal i Folketinget har aftalt en ændring i lovgivningen om provokeret abort, så grænsen ændres fra 12. til 18. graviditetsuge med virkning fra 1. juni 2025.

Læs mere »

Fosterundersøgelser bør reguleres af nationale retningslinjer

Skal man undersøge for alt det, der er teknologisk muligt? Det Etiske Råd anbefaler, at der udarbejdes nationale retningslinjer for, hvilke sygdomme der skal undersøges for i det offentlige tilbud om fosterundersøgelser.

Læs mere »

Kom til forårsmødet i Århus

Den 13. april kl. 13.00 afholder Kristelig Lægeforening forårsmøde i Christianskirken i Århus. Marianne Jørgensen, der er uddannet socialrådgiver, vil fortælle om Abortliniens arbejde, hvor hun er daglig leder.

Læs mere »

Igen får unge par svar på spørgsmål om barnløshed

Lørdag markeres ved Kristelig Lægeforenings vintermøde genudgivelsen af hæftet Barnløshed? – en guide til unge par, der oplever problemer med at blive gravide, og som på den baggrund skal forholde sig til kunstig befrugtning.

Læs mere »

Nyt fra Kotagiri-hospitalet, Indien

Kristelig Lægeforenings Missionsfond har i flere omgange støttet missionshospitalet Kotagiri Medical Fellowship Hospital (KMF) i det sydlige Indien, senest med en iltmaskine under coronapandemien.

Læs mere »

Kom med til vintermøde om kristnes møde med LGBT-personer

Lørdag den 20. januar gæster Mikael Wandt Laursen, generalsekretær i Frikirkenet, KLFs vintermøde i Værløse Kirke.

Læs mere »

Abort før 12. uge er det mindst ulykkelige blandt mange ulykker

Jo mere vi ved om menneskets udvikling, jo vanskeligere bliver det at fornægte, at fostret i en kvindes liv er mere end en klat – det er et liv, det er et menneske.

Læs mere »