Kristelig Lægeforening kontakt@kristeliglaegeforening.dk

Nyheder

Nyheder fra Kristelig Lægeforening

Morten Bangsgaard satte ord på de blinde punkter i debatten om abort og rugmoderskab

FOTOREPORTAGE. – Det er en unik oplevelse at blive gravid. Det er et under, fastslog Morten Bangsgaard for knap 25 tilhørere ved Kristelig Lægeforenings vintermøde i København.

Læs mere »

Kom med til verdenskongressen i Arusha, Tanzania

For at få så mange som muligt med til billige penge har ICMDA forlænget tilmeldingsfristen til early bird-rabat til Verdenskongressen i Arusha, Tanzania fra 31/12/22 til 31/1/23!

Læs mere »

Julehilsen fra Kristelig Lægeforening

Læs julehilsnen 2022 fra Kristelig Lægeforenings formand, Ida Guldberg. GLÆDELIG JUL!

Læs mere »

Luthers guide til en morgen- og aftenbøn

Det opleves nok svært i en travl hverdag at få tid til en andagt. Der findes dog en mængde redskaber til det. Den mest enkle er nok Martin Luthers guide til en morgen- og aftenbøn.

Læs mere »

Kristelig Lægeforening har fået en ny bestyrelse

Ved KLFs landsmøde fik foreningen en ny bestyrelse. Den består af fra venstre: Adam Nissen, Heidi Dahl Christensen, Tobias Skou Kjøller (suppleant), Ida Guldberg, Peter Bank Pedersen, Karen Nielsen (ikke en del af bestyrelsen, men kasserer), Tobias Nissen og Mai Froberg Sørensen.

Læs mere »

Nekrolog: Torben Roulund er død, 88 år

Torben Roulunds barndomsdrøm var at blive lægemissionær. Det blev han i Burundi. I KLF blev han kendt for sine fortællinger fra missionsmarken og sin dybe tro, skriver Hans Holmsgaard i dette mindeord.

Læs mere »

Nekrolog: Arne Skipper er død, 81 år

En markant og farverig skikkelse i Kristelig Lægeforening er ikke længere blandt os.

Læs mere »

Læger og præster kan lære af hinanden

Mandag den 19. september tager Syddansk Universitet og Folkekirkens Undervisnings- og Videnscenter hul på en serie af dage om åndelig omsorg.

Læs mere »

DEBAT: WHOs abortvejledning er på kollisionskurs med menneskelivet og lægers samvittighed

WHOs opdaterede abortvejledninger, som i realiteten fjerner enhver abortgrænse, giver anledning til dybe panderynker hos KLFs formand, Ida Guldberg, som har et debatindlæg i torsdagens udgave af Kristeligt Dagblad.

Læs mere »

Kotagiri-hospitalet mærker effekten af mindre covid

Overlæge Tony Abraham Thomas glæder sig over, at Kotagiri-hospitalet i Indien, som Kristelig Lægeforening gennem flere år har støttet, for alvor kan komme igang med sine udadrettede aktiviteter efter covid19-pandemien. Det skriver han i det seneste nyhedsbrev fra hospitalet.

Læs mere »