Kristelig Lægeforening kontakt@kristeliglaegeforening.dk

Nyt fra Kotagiri-hospitalet, Indien

Kristelig Lægeforenings Missionsfond har i flere omgange støttet missionshospitalet Kotagiri Medical Fellowship Hospital (KMF) i det sydlige Indien. Hospitalet blev grundlagt tilbage i 1941, og danske Lydia Herlufsen spillede gennem mange år en væsentlig rolle som overlæge her…. Read More

Kristelig Lægeforenings Missionsfond har i flere omgange støttet missionshospitalet Kotagiri Medical Fellowship Hospital (KMF) i det sydlige Indien. Hospitalet blev grundlagt tilbage i 1941, og danske Lydia Herlufsen spillede gennem mange år en væsentlig rolle som overlæge her.

I dag fungerer hospitalet som en underafdeling af det større missionshospital Christian Medical College, Vellore, som har sørget for en revitalisering af dets arbejde.

Vi har modtaget nyhedsbreve fra (KMF), hvori lederen, Dr. Tony Abraham Thomas, blandt andet beretter om, hvordan coronapandemien har påvirket hospitalets arbejde, og han fortæller om dets aktuelle planer omkring genoplivning af et outreach-program blandt stammebefolkningen i nærområdet.

Se nyhedsbrevet for oktober-december 2020
Se nyhedsbrevet for januar-marts 2021

Læs også mere om hospitalet på dets hjemmeside