Kristelig Lægeforening kontakt@kristeliglaegeforening.dk

Igen får unge par svar på spørgsmål om barnløshed

Lørdag markeres ved Kristelig Lægeforenings vintermøde genudgivelsen af hæftet Barnløshed? – en guide til unge par, der oplever problemer med at blive gravide, og som på den baggrund skal forholde sig til kunstig befrugtning.

– Vi har i en længere periode desværre måtte melde “alt udsolgt” på hæftet “Barnløshed?” Men lykkeligvis takket være støtte fra Borgfonden er det nu muligt at genudgive hæftet – både i fysisk form og digitalt. Det glæder vi os meget over, siger Ida Guldberg, formand for Kristelig Lægeforening.

Første gang hæftet udkom på dansk var i 2018, og siden har både par, præster og ledere i stort omfang haft glæde af hæftet. Men efterhånden er Kristelig Lægeforening løbet tør for eksemplarer.

– Det er enormt glædeligt, at første oplag har givet værdi for mange par. Par, som har fået brugbare svar på nogle væsentlige spørgsmål af både medicinsk, etisk og mere sjælesørgerisk art.

I denne omgang har Kristelig Lægeforening allieret sig med en stribe kirker og foreninger i håbet om, at hæftet kan blive læst af dem, der har behov for det. Ligeledes bliver hæftet også tilgængeligt i digital form, så det kan læses i diverse ebog-læsere (i PDF og ePub-formaterne). Grundet fondsmidler er hæftet gratis og kan hentes på barn.kristeliglaegeforening.dk.