Kristelig Lægeforening kontakt@kristeliglaegeforening.dk

Eksklusivt ICMDA-kursus udruster til evangelisation og trosforsvar

Confident Christianity er et kursus i evangelisation og trosforsvar, som er udviklet af KLF’s britiske søsterforening, CMF. Det bliver nu udbudt i regi af ICMDA for deltagere fra tre grupper af verdensdele. For læger fra Europa samt Nord-… Read More

Confident Christianity er et kursus i evangelisation og trosforsvar, som er udviklet af KLF’s britiske søsterforening, CMF. Det bliver nu udbudt i regi af ICMDA for deltagere fra tre grupper af verdensdele. For læger fra Europa samt Nord- og Sydamerika finder kurset sted fra den 14. april og frem til 16. juni i form af ti online-sessions på onsdage kl. 17-18 dansk tid. Derudover er der læsestof og videoer til omkring en times forberedelse per gang.

Der er tale om faciliteret online-undervisning suppleret af et mentorprogram med trainers, som er blevet personligt oplært af Peter Saunders, som er CEO for ICMDA og tidligere CMF-frontmand.

Der er kun plads til 8-10 deltagere i det europæisk-amerikanske kursus, og derfor er der også opstillet en række kriterier, som skal uddybes i ansøgningen, blandt andet at man kan deltage i alle sessions, at man har en form for engagement i sin nationale medlemsorganisation, altså for Danmarks vedkommende KLF, og at man anfører navne og kontaktinformationer på to referencer.

Læs mere på ICMDA.net

En del af Peter Saunders’ videoer til kurset findes i øvrigt på denne YouTube-kanal