Kristelig Lægeforening kontakt@kristeliglaegeforening.dk

Appel til ”børnenes statsminister”: husk også de ufødte

I anledning af, at UNICEF markerer jubilæumsdagen for FN’s børnekonvention den 20. november som ”Børnenes dag”, har Græsrodsbevægelsen Retten til Liv iværksat en underskriftsindsamling med en appel til Mette Frederiksen. Resultatet skal overrækkes statsministeren på denne dato, hvor… Read More

I anledning af, at UNICEF markerer jubilæumsdagen for FN’s børnekonvention den 20. november som ”Børnenes dag”, har Græsrodsbevægelsen Retten til Liv iværksat en underskriftsindsamling med en appel til Mette Frederiksen. Resultatet skal overrækkes statsministeren på denne dato, hvor der kl. 16 også vil være en markering på Christiansborg Slotsplads.

”Vi skriver på vegne af en gruppe børn, der ikke har nogen stemme selv. De svageste af de svage. De ufødte, der er på vej mod en abort. De har desperat brug for en statsminister, der vil kæmpe for dem,” lyder det i brevet, som man kan være medunderskriver af, hvis man er enig.

Denne mere konkrete opfordring lyder: ”Anerkend det ufødte barns grundlæggende ret til at leve.

Vær ALLE børns statsminister.”

Man kan skrive under her.

Ønsker man at deltage i aktionen på Christiansborg Slotsplads, skal man af hensyn til coronasituationen tilmelde sig tilmelde sig her.

Læs mere på rettentilliv.dk