Kristelig Lægeforening kontakt@kristeliglaegeforening.dk

Nyt fra Eurasia

ICMDA’s Eurasia-region omfatter primært de europæiske medlemslande samt en række tidligere sovjet-lande i Centralasien. I marts 2019 var der Eurasia-møde i Kiev, og i forlængelse af dette møde blev der udsendt et nyhedsbrev med takke- og forbønsemner. Fra… Read More

ICMDA’s Eurasia-region omfatter primært de europæiske medlemslande samt en række tidligere sovjet-lande i Centralasien. I marts 2019 var der Eurasia-møde i Kiev, og i forlængelse af dette møde blev der udsendt et nyhedsbrev med takke- og forbønsemner. Fra en række af landende er der specifikke bedeemner, som giver et glimtvis indtryk af, hvad der rører sig i landet og i den pågældende medlemsorganisation.

Eksempelvis appellerer Uzbekistan om forbøn for fundraising og udarbejdelsen af en forretningsplan i forbindelse med opstarten en kristen klinik i landet. Østrigs kristelig lægeforening har udarbejdet en ny mission og beder Gud give dem visdom til at inkorporere den. Og fra Danmark lyder ønsket blandt andet om Guds ledelse i en situation, hvor et flertal af befolkningen tilsyneladende går ind for aktiv dødshjælp, og hvor emner som transseksualitet og kønsidentitet i stigende grad er på samfundets dagsorden.

Se dokumentet her: Praises and Prayer needs from Eurasia. April 2019