Formand: Anne Bodilsen, Oslogade 27, 8200 Århus N klfformand@gmail.com Tlf. 61 30 81 14

Om Kristelig Lægeforening

Medlemsskab af Kristelig Lægeforening

Er du læge eller medicinstuderende? Og kan du tilslutte dig foreningens formål?

Så kan du blive medlem af Kristelig Lægeforening!

Ved indmeldelse og/eller oprettelse af givertjeneste tilslutter du dig desuden foreningens privatlivspolitik.

Bliv medlem ved at:

• indbetale kontingent direkte via MobilePay-nr. 88028 eller på konto-nr. 2101 – 5909 763 365 (husk at oplyse navn og emailadresse!). Så hører du fra os.
  • henvende dig til klfformand@gmail.com eller klfkasserer@gmail.com. Oplys ved henvendelsen: Navn, Adresse, Telefonnummer, Email adresse, Dimissionsår, Speciale

Når vi har modtaget din henvendelse, og kontingentet er betalt, vil du modtage en e-mail om at acceptere google-gruppen ‘DKKLF’. Herefter vil du modtage mail til medlemmer foruden vores nyhedsbrev og årsskrift. Husk også at like os på Facebook. Velkommen!

• For læger: 500 kr./år.
  • For medicinstuderende: 100 kr./år.

Kontingentet fastsættes hvert år ved årsmødet.

Økonomisk støtte i øvrigt

Kristelig Lægeforening har en akademisk medarbejder ansat i en mindre stilling, hvilket aflaster bestyrelsen for en række opgaver. Dette er muligt som følge af gavebidrag fra medlemmerne. Læs mere her.